Accesorii

Suport pahar

Suportul pentru pahare Anex este făcut dintr-un plastic ce nu impactează mediul și este de asemenea sigur pentru copil. Un accesoriu elegant care se poate atașa cu ușurință de mânerul oricărui cărucior Anex printr-un cârlig special.
Este compact și ocupă puțin spațiu. Se utilizează și se întreține ușor. Este suficient să îl ștergeți cu un prosop umed sau un șervețel. Suportul pentru pahare este essential pe parcursul plimbărilor.
Puteți pune o sticlă de apă sau lapte pentru copil sau o cafea pentru mama. Greutatea maximă admisă nu trebuie să depășească 0,9 kg.
Caracteristici:
Material:
plastic
Dimensiuni:  
110×80 mm
70.00RON
Detalii
Suport pahar

Umbrelă

Această umbrelă universală, elegantă, îl va proteja pe bebeluș de ploaie și radiațiile ultraviolet. Acest accesoriu poate fi montat cu ușurință de mânerul oricărui cărucior pentru copii.
Folosind regulatorul de la mâner puteți schimba unghiul umbrelei în funcție de soare și direcția vântului. Acest accesoriu este fabricat dintr-un material durabil, impermeabil. Are de asemenea protecție UV.
Caracteristici:
Material fixare:
plastic, metal
Material exterior:
100% poliester (rezistent la apă)
Nivel de protecție:  
UPF
109.00RON
Detalii
Umbrelă

Garnitură saltea 3buc

Garnitura universală pentru salteaua este ideală pentru orice cărucior. Am folosit bumbac natural care este hipoalergenic, care respiră și este plăcut la atingere.
Principala funcție a garniturei este de a crea o circulare a aerului între bebeluș și cărucior, astfel încât pielea acestuia să nu transpire. 
Kitul include trei garnituri - două subțiri pentru vară și una călduroasă pentru plimbările la temperaturi scăzute. Designul stilat și combinația de culori fac acest cărucior să fie unic. 
Este ușor să atașați garnitura de saltea – folosiți prinderea cu elastic.Suportă multiple spălări la mașina automată.
Caracteristici:
Material (vară):  100% bumbac
Material (iarnă):  90% bumbac, 10% poliester
Dimensiuni:  38x80 cm
94.00RON
Detalii
Garnitură saltea 3buc

Geantă termo

Geanta termo este făcută din materiale termo rezistente, fără însă a conține substanțe periculoase, garantând o folosire în siguranță. Izolația termică vă permite să depozitați băuturile la temperatura dorită pentru maxim 4 ore.
Materialul exterior este din piele ecologică, este rezistent la uzură și la apă. Interiorul genții este din căptușeală care poate fi curățată foarte ușor de murdăria nedorită.
Geanta se închide cu un fermoar sigur, care nu permite genții să se deschidă accidental și care de asemenea, izolează termic. Puteți agăța geanta termo de căruț, să o puneți în rucsac sau să o cărați cu mâna, mulțumită mânerului comod.
Caracteristici:
Vârstă recomandată:  
De la naștere
Material exterior:
Piele eco
Material izolant:
spumă polyethylenă
Material interior:
100% poliester
Dimensiuni:
20×12 cm
109.00RON
Detalii
Geantă termo

Geantă termo 2 sticle

Geanta termo este făcută din materiale termo rezistente, fără însă a conține substanțe periculoase, garantând o folosire în siguranță.Izolația termică vă permite să depozitați băuturile la temperatura dorită pentru maxim 4 ore.
Există un buzunar pentru un cartuș cu gel înăuntrul genții, cartuș cu gel care prelungește menținerea temperaturii dorite înăuntrul genții.
Materialul exterior este din piele ecologică, este rezistent la uzură și la apă. Interiorul genții este din căptușeală care poate fi curățată foarte ușor de murdăria nedorită.
Geanta se închide cu un fermoar sigur, care nu permite genții să se deschidă accidental și care izolează termic. Puteți agăța geanta termo de căruț, să o puneți în rucsac sau să o cărați cu mâna, mulțumită mânerului comod.
Caracteristici:
Vârstă recomandată:  
De la naștere
Material exterior:
Piele eco
Material izolant:
spumă polyethylenă
Material interior:
100% poliester
Dimensiuni:
17x20×11 cm
129.00RON
Detalii
Geantă termo 2 sticle

Geantă termo mâncare

Geanta termo este făcută din materiale termo rezistente, fără însă a conține substanțe periculoase, garantând o folosire în siguranță. Izolația termică vă permite să depozitați băuturile sau mâncare la temperatura dorită pentru maxim 4 ore.
Geanta este compactă, iar înăuntru pot fi puse gustări, băuturi și tot ceea ce vă este necesar pentru o plimbare. Există un buzunar pentru un cartuș cu gelî interiorul genții, cartuș cu gel care prelungește menținerea temperaturii dorite înăuntrul genții.
De asemenea veți găsi un buzunar intern suplimentar pentru tacâmuri, șervețele și alte obiecte mici necesare. Materialul exterior este din piele ecologică, este rezistent la uzură și la apă. Interiorul genții este din căptușeală care poate fi curățată foarte ușor de murdăria nedorită. Geanta se închide cu un fermoar sigur, care nu permite genții să se deschidă accidental și care, de asemenea, izolează termic. Puteți agăța geanta termo de căruț, să o puneți în rucsac sau să o cărați cu mâna, mulțumită mânerului comod și a accesoriului de fixare suplimentar inclus în kit.
Caracteristici:
Material exterior:
Piele eco
Material izolant:
spumă poliethylenă
Material interior:
100% poliester
Dimensiuni:
17×15×13 cm
129.00RON
Detalii
Geantă termo mâncare

Geantă mame

Această geantă pentru mame este creată în maniera originală Anex. 
Este fabricată din neopren, acest material fiind rezistent la apă și foarte practic în utilizare. Geanta este multifuncțională, încăpătoare și foarte bine compartimentată. Mânerul lung este ajustabil ca lungime pentru a servi necesităților mamei.
Are mânere exterioare fabricate din plastic, ca soluție de design, puteți pune în ele acele lucruri la care vreți acces rapid, fără a deschide geanta. 
Nu necesită îngrijire pecială, o puteți curăța cu un burete umed. 
Caracteristici:
Material exterior:  Piele eco, neopren, 100% PVC
Material interior:  100% poliester, neopren
Dimensiuni:
 34x32 cm
219.00RON
Detalii
Geantă mame

Rucsac părinți

Un rucsac pentru mamă sau tată este creat în stilul original Anex. 
Este fabricat din neopren, un material rezistent la apă și practic de folosit. Acest rucsac este multifuncțional si practic de folosit. Este multifuncțional, destul de încăpător, bine compartimentat cu un buzunar mare extern care se închide cu două fermoare pentru un acces mai rapid, acest buzunar a fost creat pentru un acces rapid fără a trebui să deschideți rucsacul.
Acest accesoriu se adresează unor plimbări lungi, putând fi folosit și ca rucsac obișnuit, deoarece compartimentarea este una universală. Bretelele rucsacului sunt ajustabile ca lungime, ceea ce poate fi extrem de convenabil pentru dumneavoastră.
Nu necesită îngrijire specială, poate fi curățat cu un burete umed. 
Caracteristici:
Material exterior:  Piele eco, neopren
Material interior:  100% poliester, neopren
Dimensiuni:  34x32 cm
239.00RON
Detalii
Rucsac părinți

Organizator

Un spațios organizator  cu 3 compartimente ce vă permite să sortați și să găsiți lucrurile de care aveți nevoie pentru bebeluș sau pentru dumneavoastră, cu ușurință. 
Materialul principal este neopren, este rezistent la umezeală și practic. 
Am atașat de asemenea un portofel din piele ecologică ce se prinde cu un fermoar pentru o depozitare mai ușoară a lucrurilor de valoare: chei, bani, etc. 
Cureaua de mână este o caracteristică specială a portofelului, care vă permite folosirea acestuia separat. 
Sistemul de prindere cu velcro și cel de reglare al lungimii vă oferă posibilitatea prinderii de orice cărucior. 
Caracteristici:
Material exterior:  100% poliester
Material portofel:  piele ecologică
Dimensiuni organizator:  30x19x12 cm
Dimensiuni portofel:  25×13 cm
189.00RON
Detalii
Organizator

Sac de dormit

Un sac de dormit multifuncțional care poate fi folosit cu orice tip de cărucior sau scaun de copii. Poate fi folosit de asemenea ca saltea, pătură, așternut pentru cărucior sau sanie, chiar și atunci când bebelușul este mai mare.
Este fabricat din materiale de mare calitate și are un design elegant. Materialul exterior este impermeabil: protejează împotriva vântului și este rezistent la apă. Bebelușul va fi protejat de condițiile neprielnice.
Materialul interior este adaptat la condițiile de iarnă, din material sintetic (materialul poate fi înlocuit), este ușor, menține căldura constantă chiar și la temperaturi foarte scăzute. Interiorul este făcut din plus. Acest material este moale, plăcut la atingere și termo-izolant. Găurile din spate permit asigurarea sacului de dormit cu centuri de siguranță. Două fermoare asigură accesul la bebeluș. Sacul de dormit menține constantă căldura în interior la temperaturi exterioare de până la −20 °C.
Caracteristici:
Vârtsă recomandată:  
De la 0 la 3 ani
Material exterior:
100% poliester
Umplutură:
100% fibre poliester
Căptușeală
100% poliester
Dimensiuni:
50×102 cm
339.00RON
Detalii
Sac de dormit

Mănuși transformabile pentru cadru

Aceste mănuși transformabile sunt ideale pentru orice tip de cărucior fiind detașabile. Exteriorul este impermeabil: protejează împotriva vântului și este rezistent la apă, protejează mâinile în condiții meteo adverse.
Interiorul este dintr-un material sintetic adaptat la condițiile de iarnă, care poate fi înlocuit, este ușor, menține constantă căldura chiar și la temperaturi extrem de scăzute.
Materialul care vine în contact direct cu mâinile este din plus, de aceea este plăcut la atingere, moale, termo-izolant. Mănușile se pot transforma cu ușurință printr-un fermoar și pot fi atașate de cadru cu ajutorul unor capse. Banda interioară din cauciuc din zona încheieturii vă protejează mâna de aerul rece. Mănușa are o funcție suplimentară: poate fi atașată de scaunul căruciorului pentru a încălzi mâinile bebelușului. Menține constantă căldura mâinilor, chiar și la temperature de până −20 °C.
Caracteristici:
Material exterior:  
100% polyester
Umplutură:
100% fibre din poliester
Căptușeală:
100% polyester
Dimensiuni:
28×34 cm
169.00RON
Detalii
Mănuși transformabile

Mănuși

Mănuși călduroase și comfortabile ce vă permit să vă plimbați cu bebelușul o perioadă mai mare de timp pe o vreme rece sau vânturoasă. Materialul exterior are proprietăți izolante: protejează împotriva vântului și este rezistent la apă.
Vă veți simți mâinile cu adevărat protejate în condiții meteorologice nefavorabile. Căptușeala este dintr-un material adaptat la condițiile de iarnă (poate fi înlocuită), este ușoară, menține căldura chiar și la temperature foarte scăzute.
Materialul care vine în contact direct cu mâinile este din pluș, de aceea este plăcut la atingere, moale, termo-izolant. Mănușile sunt universale, potrivindu-se la orice tip de cărucior. Se montează extrem de simplu printr-un sistem de capse. Caracteristica principal și avantajul acestor mănuși este buzunarul transparent, din plastic, pentru telefonul mobil cu găuri pentru căști. Mănușile au o funcție suplimentară: pot fi atașate de scaunul căruciorului pentru a încălzi mâinile bebelușului. Menține căldura constantă chiar și la temperature de până la −20 °C.
Caracteristici:
Material exterior:  
100% polyester
Umplutură:
100% fibre din polyester
Căptușeală:
100% polyester
Dimensiuni:
43×28 cm
169.00RON
Detalii
Mănuși

Guler de blană pentru copertină

Gulerul de blană pentru copertină este un accesoriu stilat pentru părinții care își doresc să își scoată în evidență căruciorul. Blana are dublură, prindere elastic și se poate plia pe diferite dimensiuni.
Aceste caracteristici îl fac un accesoriu universal care poate fi folosit cu orice tip de cărucior. Blana se atașează printr-un material elastic sub landou. Oferă bebelușului extra protecție în condiții meteorologice precum vântul sau precipitațiile. Este hipoalergenic și nu prezintă riscuri pentru bebeluș.
Caracteristici:
Material:  
Blană sintetică
Interior:
100% poliester
199.00RON
Detalii
Guler de blană

Husă protecție pentru scaunul de mașină

Husa de protecție pentru scaunul de mașină îl protejează pe bebeluș de vânt și ploaie și îi oferă de asemenea un spațiu comfortabil pentru somn. Se potrivește oricărui tip de scaun de mașină pentru bebeluși.
Materialul husei este dintr-un material rezistent care respiră , nu prezintă niciun risc și nu conținea substanțe dăunătoare. Este subțire, dar nu poate fi suflat de vânt, este rezistent la umezeală și rupturi. Se poate spăla cu ușurință. Două ferestre cu plasă au rol de ventilație și vă permit contactul vizual permanent cu bebelușul.
Husa se atașează cu ușurință de mânerul scaunul de copil printr-un sistem velcro (cunoscut de asemenea ca sistem de prindere) și o bandă de cauciuc. Acest set vine la pachet cu o geantă de mână pentru o depozitare compactă.
Caracteristici:
Material:
100% polyester
Dimensiuni:  
O singură mărime
169.00RON
Detalii
Husă scoică

Cârlig pentru căruciorului bebelușului

Cârligul pentru cărucior este un accesoriu convenabil care vă permite să agățați o haină, geantă, sacoșă sau rucsac de mânerul căruciorului.
Acesta se fixează ușor de mânerul căruciorului. Folosirea sistemului lung de tip ”arici” vă ajută să atașați cârligul de orice tip de mâner. Cureaua este din piele ecologică și nu este elastică. Greutatea maximă admisă: 3 kg (o greutate mai mare poate răsturna căruciorul!).
Caracteristici:
Dimensiunea cârligului de siguranță:   80×50 mm
Material cărlig: aluminium
Material bandă: piele antialunecare
39.00RON
Detalii
Cârlig cărucior

Kiddy Board - Placă pentru copii

Acest accesoriu a fost creat pentru copiii mai mari pentru a face plimbările cu căruciorul încă și mai plăcute și confortabile.
Placa Anex de copii pentru picioare este fabricată dintr-un plastic de înaltă calitate cu protecție anti-alunecare. Puteți atașa cu ușurință placa de cadrul căruciorului prin clipsurile speciale. Placa este cu atât mai convenabilă datorită dimeniunilor mici (16 cm x 35 cm).
Nu îi inoportunează pe părinți pe parcursul plimbării. O puteți detașa printr-o simpă apăsare de buton.
Placa poate susține un copil de până la 5 ani sau cu o greutate mai mică de 20 de kg.
Caracteristici:
Dimensiuni:  16x35 cm
449.00RON
Detalii
Kiddy Board

Bază Isofix

Baza Isofix Anex permite instalarea și scoaterea facilă a scaunului de bebeluș Anex din mașină. Cu doar un click se atașează scaunul de bebeluși Anex pe bază. Indicatorii stației Isofix Anex asigură întotdeauna montarea corectă a scaunului. Astfel vei fi mereu sigur că bebelușul tău este în siguranță în mașină.
Nu mai este necesară prinderea cu centura de siguranță în 3 puncte. Această bază vă asigură.
Alternativ, baza Isofix poate fi prinsă cu centura de siguranță a mașinii, în 3 puncte. 
Caracteristici:
  • Greutate 7 kg
  • Picior suport ajustabil pe înlțime 
  • Semnale optice  e asigură instalarea în siguranța a scoicii Anex baby
  • Prindere cu un click
  • Prindere în 3 puncte cu centura de siguranță 
  • Isofix care se desface 
  • Prosibilitatea de prindere cu centura de siguranță în 3 puncte 
849.00RON
Detalii
Bază Isofix

Scoică Anex

Scaunul în 2 culori creat pentru Anex oferă un grad sporit de siguranță și confort și poate fi folosite de la naștere (0+).  
Este compatibil cu cărucioarele din gama e/type, m/type. 
Adaptoarele pentru instalarea pe cărucior sunt incluse.
centură de siguranță  în 3 puncte
perna reductor pentru nou-născuți asigură un confort mărit micuților
copertina de soare integrată, cu un design deosebit, oferă protecție împotriva razelor soarelui și a vântului (UPF50+)
mâner ajustabil
patru poziții de înclinare 
Greutatea recomandată: până la 13 kg 
Greutatea scaunului: 3.3 kg 
Husă: material textil detașabil, lavabil 
Culoare: negru/gri
Instalare în mașină: cu ajutorul centurilor de siguranță, sau cu sistem de prindere ISOfix
650.00RON
Detalii
Scoică Anex

Adaptoare Scoică

Adaptoare Scoică - pentru modelele M/type și E/type
Îți vor proteja bebelușul dacă vrei să îl plimbi în scoica de mașină montată pe cadru.
Se potrivesc de asemenea cu următoarele scaune de mașină.: Kiddy, Cybex, Maxi Cosi, Avionaut.
* adaptoarele sunt incluse în cazul cărucioarelor 3în1
139.00RON
Detalii
Adaptoare Scoică

Plasă împotriva țânțarilor - Quant

Protejează-ți bebelușul de țânțari cu plasa anti-țânțari Quant! 
Confecționată din material rezistent, oferă o bună ventilație, pentru un somn liniștit. 
Plasa de țânțari se potrivește perfect pe cărucioarele Quant și este extrem de ușor de folosit.
Material: poliester 100%, anti-alergenic
Culoare: neagră
Greutate netă: 105 g
129.00RON
Detalii
Plasă țânțari - Quant

Husă pentru picioare - Quant

Husa pentru picioare oferă protecție bună împotriva vântului și a ploii datorită materialelor folosite.
Confecționată din materiale non-toxice și termoizolante,  îi va ține de cald micuțului pe timpul iernii. 
Designul modern îl scoate din anonimat.
Material:
Înveliș: nailon 100%
Umplutură: 100 % holofiber
Culoare: alb/ negru/ galben/ verde/coral/ albastru
Greutate netă: 260 g
249.00RON
Detalii
Husă picioare - Quant

Rucsac - Quant

În acest rucsac eclectic, confecționat din materiale ultra-ușoare îți încap toate lucrurile de care ai nevoie pentru o plimbare. Se prinde rapid, iar micuțul buzunar din față asigură accesul rapid la toate lucrurile necesare. 

Constituie un accesoriu confortabil și neconvențional, care poate fi utilizat zi de zi. Bretelele sunt ajustabile în lungime, fiind potrivite pentru orice înălțime. Se întreține ușor, se poate spăla în mașină la 30 de grade.

Material:
Înveliș: 100% nailon, 100% poliester
Culoare: alb/negru/galben/verde/coral/albastru
Umplutură: 100%  holofibră
Greutate: 745 g
329.00RON
Detalii
Rucsac - Quant

Adaptoare Scoică - Quant

Adaptoarele pentru scaun auto Quant sunt confecționate din plastic de înaltă calitate. Butonul lucios completează bine designul cadrului, conferind căruciorului un aspect holistic, grație formelor sale neobișnuite, interesante.
Adaptoarele Quant se montează pe cadru ușor și rapid , cu doar o singură mână.
Scaune de mașină compatibile:
• MAXI Cosi Citi 
• MAXI Cosi Cabrio Fix 
• MAXI Cosi Pebble 
• Kiddy Evoluna I-Size 
• Kiddy Evolution Pro 2 
• Recaro Privia 
• Cybex Aton 5 
• Cybex Aton M 
• Cybex Aton Q 
• Cybex Cloud 
• Be Safe Izi Go 
• Nuna Pipa 
Material: plastic
Greutate: 360 g
139.00RON
Detalii
Adaptoare Scoică - Quant

Husă pentru picioare - AirX

Husa pentru picioare Air-X oferă protecție micuțului tău împotriva vântului și a ploii.
Husa are un design laconic, minimalist și este confecționat din material de calitate, sigur pentru copii.
Compatibilă cu toate modelele Air-X.
159.00RON
Detalii
Husă picioare - AirX

Plasă împotriva țânțarilor - AirX

Cu plasa de țânțari Anex Air-X vara poate să înceapă! Potrivită pe toate cărcucioarele din gama Air-X, 
plasa oferă protecție împotriva țânțarilor și insectelor, iar copilul tău se poate odihnit liniștit.
119.00RON
Detalii
Plasă țânțari - AirX

Husă de ploaie - AirX

Husa de ploaie AirX îl protejează pe micuțul tău de vremea rea, fie vânt, ploaie sau zăpadă.
Este fabricată din materiale non-toxice, sigure pentru sănătatea copilului tău.
Husa de ploaie se potrivește pe toate cărucioarele din gama Air-X, este ușor de montat și de scos.

139.00RON
Detalii
Husă de ploaie - AirX

Scoică Quant

Cu scaunul de mașină Quant de la Swandoo poți fi liniștit că micuțul tău este în siguranță, și comod.
Având un design elegant și mult stil, este alegerea perfectă pentru familiile moderne.
Scaunul este compatibil cu toate modelele Quant.
Pentru montarea scaunului pe cadru aveți avea nevoie de 2 tipuri de adaptoare: adaptorul care se prinde pe scaunul auto (inclus în pachet), respectiv adaptorul Quant care se prinde pe cadru (nu este inclus în pachet).
Greutatea recomandată: până la 13 kg sau între 40-85 cm
Greutatea scaunului: 4.7 kg
Husă: material textil detașabil, lavabil
Culoare: negru
Instalare în mașină: cu ajutorul centurilor de siguranță

Caracteristici:
• pernă reductor pentru nou-născuți
• insertul detașabil din spumă memory oferă o protecție de 360° pentru impact precum și o poziție ergonomică bebelușului, pentru somn. Este potrivit micuților greutatea până la 13 kg).
• copertina de soare integrată  UPF50+ oferă protecție împotriva razelor soarelui
• hamuri de siguranță ușor de reglat
• ajustarea individuală a hamului de siguranță, pentru  o poziție sigură și confortabilă 
• tetieră ajustabilă  
• 6 poziții de ajustare a tetierei pe înălțime, pentru fiecare etapă de creștere
• mâner ajustabil

• patru poziții de înclinare: călătorie, purtat în mână și legănat, atașat pe cărucior, poziție fixă.  

• ham de siguranță cu benzi fluorescente 
• centurile de siguranță luminează în întuneric, pentru o vizibilitate sporită 

1,199.00RON
Detalii
Scoică Quant